Onze diensten

X-Max Logistics biedt diverse diensten aan op het gebied van distributie en logistiek. Echter hebben wij ons vooral gespecialiseerd in grote, zware en/of lange pakketten welke door één man verzorgd kan worden. Veel van deze pakketten worden bij andere vervoerders door twee man bezorgt, waardoor de transport kosten niet opwegen tegen de commerciële waarde van het product. Door deze pakketten met één man te laten bezorgen hebben wij een veel lagere kostprijs. Hierdoor hoeft u dus geen hoge transportkosten te berekenen aan uw klant, waardoor deze dus afhaakt vanwege de verzendkosten en u dus ook geen omzet mis loopt.


Voorraadbeheer

Naast distributie verzorgen wij ook voorraadbeheer voor al uw producten. Wij hebben een warehouse management systeem, waarin wij de in-, op- en uitslag van uw producten registreren en verwerken. Hierdoor worden uw orders snel verwerkt en staan dan al kort na de bestelling klaar voor verzending. Hiermee bespaart u aanzienlijk op uw logistieke kosten en zijn producten sneller bij uw klant.    

Heeft u een webshop en geen mogelijkheid om uw producten op te slaan en te verzenden? Wij bieden u een oplossing van A tot Z.

Transport bestellen?

Boek uw transport online, of bel ons.